yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın baplarının üretim amacı in katkısızlığını yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, kişioğlu boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

 Strüktürnın müşterek merdivenlerinin yangın ve diğer ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak Yangın Merdiveni Kapısı akseptans edilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın ehil başüstüneğu kayran ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Bapsı kızılırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page